неділя, 2 січня 2022 р.

Бінарний урок з історії рідного краю та української літератури у Новогуп...

 

До 80-річчя від дня народження Івана Даниловича Низового-Великорода – українського поета-шістдесятника, прозаїка, публіциста, журналіста, просвітянина, громадського діяча.
"Та й докажем, що ми, браття, козацького роду..." - відкритий бінарний урок з історії рідного краю та української літератури у Новогупалівському навчально-виховному комплексі для вчителів РМО. Авторська розробка вчителя-методиста Нестеренко Наталії Володимирівни.
Щиросердно дякую учням 8 класу за підготовку і участь у проведенні уроку: Дюрковій Катерині, Смаглюку Сергію, Миколаюку Ярославу, Ковальовій Марині, Плохому Микиті, Одінцову Максиму, Яцькову Данилу.
А також велике спасибі запрошеним гостям - родині учасника запорізького і київського Майдану під час революції Гідності Святослава Щербини, його дружині Переяславі та сину Орію -  за патріотичні виступи, суголосні темі уроку.
Завдячую колезі Плаховій Тетяні Павлівні за музично-пісенне оформлення уроку та оператору Олегові Баланюку, який зафільмував прекрасні миті творчої співпраці вчителя і учнів.
Місце проведення - кабінет народознавства. 2017 рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар