середа, 23 лютого 2022 р.

⚡️⚡️⚡️УКРАЇНСЬКИЙ ДЕПУТАТ ЗВЕРНУВСЯ ДО РОСІЙСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ || ГОНЧАРЕН...

 

Парламент має проголосувати за закон про виділення додаткового фінансування Збройним силам України і далі продовжувати збільшення виділення грошей на армію. Про це сказав народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко з трибуни парламенту. «Сьогодні ми стоїмо перед викликом існування нашій державі. Фактично Путін сказав: я не визнаю факту існування вашої держави, вашої нації, вас не існує і я вас знищу. Вчора ми побачили черговий ультиматум від божевільного кремлівського диктатора: ніякого НАТО, визнайте Крим і демілітаризація, тобто здайте зброю; ну а далі я зроблю з вами все що завгодно», – наголосив депутат. Олексій Гончаренко зауважив: «Ми чудово знаємо з історії цей вибір – між ганьбою та війною. І ми знаємо, що обираючи ганьбу ти обираєш і війну, але у ще гіршому варіанті. Тому ми ніколи не піддамося на ці ультиматуми. Ми ніколи на це не підемо. Ми будемо захищати нашу державу. І ми її захистимо». «Я закликаю, бюджетний комітет має підтримати законопроект 6542 і взагалі фінансування наших Збройних сил. Давайте об’єднаємося і разом нарешті сьогодні виділимо перше додаткове фінансування. І потім кожен день будемо додавати, додавати, додавати нашим Збройним силам», – підкреслив представник «Європейської Солідарності».
«Сьогодні люди по всій Україні виходять на вулиці. І в суботу о 13:00 ми вийдемо обов’язково у Краматорську, щоб показати, що Донбас – це Україна, а ні який ЛНР, ДНР, ні який не «русский мир». Ми обов’язково це зробимо», – зазначив він.
«Сьогодні, 23 лютого і в Росії будуть розповідати про «День защитника Отечества». І будуть розповідати щось своїм солдатам – «ідіть, воюйте, несіть «русский мир». Я хочу звернутися до російських солдат – вас тут нічого не чекає. Вас не чекають тут ні мешканці Краматорська, Маріуполя, Харкова, Одеси, Києва з квітами в руках. Ми вас чекаємо з «Джавелінами» і зі зброєю в руках. Якщо ви сюди зайдете, ви звідси вже ніколи не вийдете – це ми вам обіцяємо. Добро пожаловать в ад – це ми вам можемо сказати. І ви тут помрете», – сказав Олексій Гончаренко. «І ваші генерали, які кидають вас у цю м’ясорубку, потім будуть першими тікати. Тому зараз кидайте зброю, йдіть додому до своїх дітей до своїх жінок. Тут вам нема чого робити. Це не ваша земля і ніколи вашою не буде», – додав він.
«Ми обов’язково переможемо, що б і хто вам не розповідав. І перемога буде за нами. Україна буде вільною, а ви залишитеся тут навічно в цій землі. Це ваше майбутнє – запам’ятайте це і зупиніться зараз», – сказав депутат.

Немає коментарів:

Дописати коментар